ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

25 Χρόνια επιτυχημένης πορείας

Η πολυετής εμπειρία της Medusa την έχει φέρει πρώτη στις ασφαλιστικές ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς φορείς του κόσμου και προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και μοναδικές λύσεις ασφάλισης σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η μεθοδικότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε ασφαλιστική μελέτη και τα μοναδικά προσαρμοσμένα πακέτα που έχουμε αναπτύξει στην 25 πορεία μας καλύπτωντας πλέον τους πελάτες μας σύμφωνα με τις δικές τους ξεχωριστές ανάγκες χωρίς να δεσμευόμαστε απο τους περιορισμούς των ασφαλιστικών εταιριών.

Η αναγνώριση έρχεται απο τους πελάτες μας.

Στα 25 χρόνια της πορείας μας διατηρούμε ένα χαρτοφυλάκιο περισσοτέρων απο 7.000 πελάτες με μερικούς απο αυτούς να είναι μεγάλες και καταξιωμένες εταιρίες διαφόρων κλάδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε απο τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα με δυνατότητες προσαρμογής και συνδυασμού ασφαλιστικών προγραμμάτων και αυτό είναι που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στοχευμένες καλύψεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Διαρκείς βραβεύσεις

Η εταιρία μας έχει βραβευθεί δεκάδες φορές για τις υπηρεσίες της απο τους μεγαλύτερους φορείς της παγκόσμιας ασφάλισης όπως είναι το MDRT Top of the Table (Million Dollar Round Table) και  το LIMRA

Οι συνεχείς βραβεύσεις μας σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής αγοράς είναι μια καταξίωση και μια επιβεβαίωση που μας δίνει ώθηση να εργαστούμε ακόμα περισσότερο και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα προνόμια για τους πελάτες μας.

Η εμπιστοσύνη φαίνεται στους συνεργάτες μας

Διατηρούμε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ανα τον κόσμο ασφαλιστικούς φορείς απο τους οποίους έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τα πλέον σύγχρονα ασφαλιστικά πακέτα όπως επίσης και προσαρμοσμένα πακέτα σύμφωνα πάντα με το συμφέρον του πελάτη.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;