ΕΤΑΙΡΙΑ

Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι απομακρύνονται εμείς πιστεύουμε και επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις με τον πελάτη

Η Medusa Group ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στην εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, οργανισμών & ομάδων μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο ελέγχου της αγοράς με μονοπωλιακού κόστους και όρους συμβόλαια, καθώς και επανακοστολόγηση και ποιοτικό έλεγχο των αναγκών.

Πιστεύοντας και επενδύοντας στις διαπροσωπικές σχέσεις

Οι συνεχείς πρωτιές της «medusa group» σε όλους τους κλάδους και καθ’ όλη τη την πορεία της, έρχονται να αναγνωρίσουν την ποιότητα μας που έγκειται στα προϊόντα, στις υπηρεσίες μας και στο ανθρώπινο δυναμικό μας.
Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι απομακρύνονται εμείς πιστεύουμε και επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις με τον πελάτη. Επανδρωμένη με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρία μας βρίσκεται κοντά στον πελάτη για να κατανοήσει τις ανάγκες του, τα προβλήματα του, τις δυνατότητες του, προσφέροντάς του Υποστήριξη, Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη και σωστή Εξυπηρέτηση.

Κερδοφορία

Όλα αυτά τα χρόνια, η «medusa group» ακολουθεί μια συνεχή ανοδική πορεία οφειλόμενη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας καθώς και στην  διαρκή ανάπτυξη του πελατολογίου μας, αποτελούμενο κατά κύριο λόγο από μεγάλες ομάδες του κλάδου της Ιατρικής, της Βιομηχανίας καθώς και του Τουρισμού , κατέχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ασφαλισιμότητας στην Ελλάδα.

Γιατί Medusa Group;

 1. Γιατί είμαστε το πρώτο γραφείο Πανελλαδικά που εξυπηρετεί:
  • Περίπου 2.000 ατομικά συμβόλαια Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Ιατρών.
  • 48 Κλινικές Πανελλαδικά (Γενικές πχ Άγιος Λουκάς, Μαιευτικές πχ ΓΕΝΕΣΙΣ, Αποκατάστασης πχ ANIMUS – ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Νεφρού πχ Πατσίδης)
  • Εξεταστικά Κέντρα (πχ EUROMEDICA , ΠΑΡΙΣΗΣ , όλα σχεδόν Πανελλαδικά)
 2. Γιατί υπογράφουμε ειδικές Μονοπωλιακές Συμφωνίες με τιμολογήσεις κάτω του 30% & 40% της Αγοράς σε ότι αφορά στην Επαγγελματική Αστική Ευθύνη
 3. Γιατί φροντίζουμε να έχουμε συνεχή έλεγχο κόστους ωφέλειας.
 4. Γιατί επενδύουμε στην Άμεση εξυπηρέτηση και ΚΛΕΙΣΙΜΟ των περιστατικών
 5. Γιατί μετά την Αγωγή ή Κλήτευση από Ανακριτική Αρχή ακολουθούμε σε συνεργασία μαζί σας την εξής πορεία:
  • Ενημέρωση (αποστολή Αγωγής) του Περιστατικού στο γραφείο.
  • καταγραφή του περιστατικού σε συνεργασία με την Νομική Υπηρεσία του Νοσοκομείου.
  • Επικοινωνία – Συνεργασία με τον ενάγοντα για άμεση επίλυση του περιστατικού
  • Επικοινωνία – Συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρία (όπου χρειασθεί) για άμεση αποζημίωση (χωρίς να θέτουμε όριο χρήσης πχ 8.000 €) ή χρήση Δικαστικής Οδού.
 6. Γιατί είμαστε γνωστοί στην Αγορά για το συγκεκριμένο αντικείμενο και το όνομά μας συνδέεται με αξιοπιστία και συνέπεια τα 25 χρόνια που υπηρετούμε τον χώρο.
 7. Γιατί Σήμερα έχουμε αναλάβει εγγράφως ως αποκλειστικοί συνεργάτες στις μεγαλύτερες ομοσπονδίες Πανελλαδικά (Υδραυλικοί Έργων – Εγκαταστάτες Καυστήρων) για Επαγγελματική Αστική Ευθύνη λόγω υποχρεωτικότητας από τον Νόμο 3844.
 8. Γιατί μπορούμε και το κάνουμε: Υποστηρίζουμε τους Φακέλους Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Ιατρών συνεργατών του Νοσοκομείου, δίνοντας τους (ως Παροχή του Νοσοκομείου) ειδικό μονοπωλιακό τιμολόγιο 30% – 40% κάτω από την Αγορά και 5ετή Αναδρομικότητα.
 9. Γιατί υποστηρίζουμε ασφαλιστικά 25 χρόνια τις μεγαλύτερες Εταιρίες στην Ελλάδα: (ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, UNILEVER, TETRAPAK, ΕΥΑΘ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ – ΕLINOIL κα)

Γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;