ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Δίπλα στον ξενοδόχο και δίπλα στον πελάτη του

Η Medusa είναι η πρώτη εταιρεία υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη που συνεργάζεται αποκλειστικά με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και προσφέρει στους πελάτες τους ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας καθώς και προληπτικό έλεγχο υγείας.

Το έμπειρο και πολύγλωσσο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση του ξενοδοχείου 24/7 για τη διασφάλιση της ταχύτερης και αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας των πελατών του στο χώρο του.

Φροντίζουμε όλες τις λεπτομέρεις

Φροντίζουμε ώστε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα έχει στη διάθεση της ένα ολοκληρωμένο πακέτο ιατρικών υπηρεσιών και ιατρικού εξοπλισμού προσαρμοσμένο απόλυτα στις δικές της ανάγκες.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργασίας με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών τους όταν αυτοί επισκέπτονται τη χώρα μας.

Με διαφάνεια και ευαισθησία απέναντι στον ασθενή

Ο πελάτης – ασθενής δεν ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και αυθαίρετη κοστολόγηση των ιατρικών του αναγκών. Διασφαλίζουμε μέσω προσυμφωνημένων τιμολογίων διεθνώς αναγνωρισμένων ασφαλιστικών εταιριών ώστε ο πελάτης του ξενοδοχείου να λάβει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται χωρίς να ανυσηχεί για το κόστος και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η παρουσία της Medusa στον τουριστικό κλάδο χαρακτηρίζεται από σταθερή ανάπτυξη και διαρκή βελτίωση του μοντέλου λειτουργίας της με σκοπό την προσαρμογή της στις σύγχρονες απαιτήσεις των ξενοδόχων – πελατών της.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;